کاهش وزن با کاهش مصرف کربوهیدرات ها در وعده شام

مصرف کمتر کربوهیدرات ها در ساعات بعد از ظهر و وعده شام، به کاهش وزن کمک می کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان؛ "آنیکا بریسکه" محقق دانشکده بی اس ای در ساربروکِن آلمان گفت : افرادی که میزان کربوهیدرات ها در وعده های غذایی شامگاهی آنها کمتر است، شانس بیشتری برای کاهش وزن دارند. به گفته بریسکه، مواد غذایی همچون نان، رولِت، رشته، برنج، سیب زمینی، چیپس و شیرینی جات سرشار از کربوهیدرات ها هستند.
وی در ادامه تصریح کرد، با کاهش مصرف کربوهیدرات ها، بدن به انسولین کمتری برای سوخت و ساز نیاز خواهد داشت. (هورمون انسولین نقشی اساسی در سوخت و ساز کربوهیدرات ها در بدن ایفا می کند) در نتیجه در روند چربی سوزی بدن (سوزاندن چربی های ذخیره شده) که به ویژه در شب ها حائز اهمیت است، اختلالی ایجاد نمی شود.
"بریسکه" پیشنهاد کرد مواد غذایی همچون سالاد سبزیجات با مرغ، سبزیجات با پنیر، سوپ سبزیجات، و یا گوشت و ماهی به همراه سبزیجات جایگزین وعده های سنگین شامگاهی شوند.
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی واحد مرکزی خبر
لینک خبر: http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=267711
با سپاس فراوان - گروه کوه نوردی کلکچال – www.kolakchal.ir - www.kolakchal.com