پیشگیری از سرطان سینه در بانوان - بخش 2
عوامل غذايی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد:
1- رژيم غذايی کم چربی
2- رژيم غذايی غنی از غلات، ميوه جات و سبزيجات
3- تعديل وزن بدن
4- مصرف غذاهای پخته، به جای غذاهای سرخ کرده
5- محدود کردن مصرف غذاهای نمک سود شده، دودی يا شور
6- استفاده از گوشت مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز (پوست مرغ در هنگام طبخ بايد جدا شود).
به گزارش گروه کوه نوردی کلکچال به نقل از فدراسیون پزشکی ورزشی؛ عوامل غذايی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد:
1-مصرف غذاهای پرچربی
2-مصرف ناکافی ميوه جات، سبزيجات و غلات
3- مصرف غذاهای شور، نمک سود شده، دودی و کهنه
اين که در مورد هر يک از عوامل خطر ساز تغذيه ای، به طور مشروح توضیح می دهیم:
کاهش مصرف چربی:
بطور کلی رژيم های با چربی زياد برای سلامت مضر می باشد. به نظر می رسد بين چاق بودن و سرطان پستان؛ ارتباطی وجود داشته باشد، البته اين مسئله در خانم هايی که در سنين بعد از يائسگی هستند بيشتر مطرح می شود.
نویسنده: سرکار خانم دکتر الهام قناعت پیشه - نایب رییس هیئت پزشکی ورزشی استان مرکزی
با سپاس فراوان - گروه کوه نوردی کلکچال - www.kolakchal.ir - www.kolakchal.com


