به گزارش گروه کوه نوردی کلکچال به نقل از فدراسیون پزشکی ورزشی؛ با بهبود سبک زندگی، تغذیه مناسب، ورزش کردن و کاهش استرس در زندگی روزمره؛ می توان از ابتلا به سرطان سینه، جلو گیری کرد.

تغذیه مناسب:

روغن‌هاى اشباع نشده مانند روغن زیتون، کانول و اسیدهاى چرب امگا ۳ که در ماهى آزاد و ساردین یافت مى شود خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش مى دهد، در مقابل باید از خوردن چربى‌هاى موجود در مارگارین، غذاهاى کنسرو شده و اسنک‌ها خوددارى شود زیرا این چربى‌ها خطر ابتلا را افزایش مى دهد.

انواع لوبیا، برنج سبوس دار (قهوه اى) نان سبوس دار و غلات و بسیارى از میوه‌ها و سبزیجات منابع غنى فیبرها می باشند، فیبرها از زیاد شدن سطح استروژن در بدن جلوگیرى مى کنند. خوردن میوه و سبزیجاتى نظیر کلم بروکلى، کلم و گل کلم همگى به آنزیم‌هاى ضد سرطان در بدن کمک مى کنند.

سویا در بدن هم مانند فیبر عمل مى کند. استفاده از آرد سویا براى غذاها و شیرینى‌ها، دانه‌هاى سویا حتى شیر سویا و در کل خوراکی‌هایی که ویتامین ‏E‏ دارند و ورزش کردن نقش زیادی در پیشگیری از سرطان سینه دارد.

 نویسنده: سرکار خانم دکتر الهام قناعت پیشه - نایب رییس هیئت پزشکی ورزشی استان مرکزی

با سپاس فراوان - گروه کوه نوردی کلکچال - www.kolakchal.ir - www.kolakchal.com